VZW's en Duurzame ontwikkeling

7 november 2019 13:30 tot 16:30

De kans is groot dat u er met het bestuur toch al eens over nagedacht hebt of van gedachten gewisseld hebt hierover. Of toch niet? Is een duurzaam ontwikkelings ontwikkelings-beleid en -aanpak zinvol en haalbaar voor onze eigen organisatie? Kunnen we er daadwerkelijk iets mee doen? Of “moeten” we er wel iets mee doen?  Denken we maar aan de klimaatproblematiek, mobiliteit, work/life balans. Gaat het ons niet te veel geld en middelen kosten? Is dit voor alle organisaties/verenigingen van toepassing?

Al deze vragen komen aan bod tijdens de vormingsvoormiddag.

Prof. Saskia Crucke (UGent) geeft u enerzijds theoretische inzichten en anderzijds concrete tips en links uit de praktijk.

Er is ruim mogelijkheid tot het stellen van uw vragen zodat u na deze vormingsessie aan de slag kunt gaan.

 

LOCATIE
Beweging.net Midden-Vlaanderen 
Korenlei 20
9000 Gent
Openbaar vervoer: halte Gent Korenmarkt

SPREKER
Prof. Saskia Crucke (UGent)

Als docente is zij verbonden aan de Universiteit Gent. Ze doceert het vak ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ aan verschillende opleidingen van de faculteit Economie en Bedrijfskunde. Ze doet onderzoek naar de complexiteit van het combineren van financiële en niet-financiële doelstellingen in organisaties, waaronder sociale ondernemingen. Verder focust haar onderzoek op de effecten van duurzaamheid en in het bijzonder duurzaam HRM op de medewerkers van organisaties.


KOSTPRIJS PER DEELNEMER
60,50 euro (incl. btw), betaling na ontvangst factuur
Leden: 20% korting

 

INSCHRIJVEN